2008. november 5., szerda

Az élet Berkével


Túljutva az első "ijedtségen", LASSAN kezdtek rutinossá válni a mindennapok.Kezdtünk hozzászokni az éjszakai ébrdésekhez.....(én egy kicsit rosszabbul viseltem mint Balázs, aki ugye végigaludta az egészet)ahoz, hogy van egy kicsi manónk, aki minden nap szolgál valami meglepetéssel.Szerencsére nem volt hasfájós és sírni sem gyakran sírt az első 4 hónapban.Mosolygós kis pofija láttán a mi szánk is mosolyra húzódott........

Az első együtt töltött Szenteste is emlékezetes maradt.Berke igazán rendes kisfiú volt így a Jézuska sok ajándékot hozott neki.


6-7 hónapos kora körül belefáradtam az óránkénti kelésbe és "megtanítottam" aludni......onnantól kezdve végigalussza az éjszakát.Ez nagy előrelépést jelentet.
Időben kezdett el kúszni, majd mászni.......





A csajokat is már idejekorán levette a lábáról:)Vicuska mai napig a kedvencek egyike.A másik kedvence pedig Melike.....nemhiába egy igazi kis pasi!
Az igazi és örök barát pedig Milli Nyuli.Igaz Millike eleinte fenntartással fogadta Berkuszt,ami nem csoda hiszen kicsit "kiszorult a kosárból", vagyis megdőlni látszott az eddigi pozíciója, de gyorsan megbarátkoztak egymással.












Nincsenek megjegyzések: