2009. március 1., vasárnap

Tropicarium



Tegnap délután családilag ellátogattunk a Tropicariumba. Bevallom őszintén azt hittem, hogy a Berke jobban fogja élvezni. Tetszettek neki az állatok de annyira nem kötötte le, mint én vártam. Lehet hogy még kicsi hozzá.....Viszont amikor felfedezte a Pizsit a Némó nyomában című meséből akkor nagyon megörült. Felbuzdulva a látottakon gyorsan vettünk is halacskákat az itthoni akvárium élővilágának frissítésére: 3 Danif halat, 4 Guppit, 1 Sziámi harcoshalat vásároltunk.
Amióta megvan az új babakocsi azóta a Berke lent utazik a csomagtartóban. Van benne egy háló, ami miatt nagyon kényelmes neki, olyan mint egy függőágy. Mindenki azon nevet, hogy hol utazik a gyerek:)



A hugi nagyon jól viselkedett egész nap, sehol nem hisztizett, nem elégedtlenkedett. Aranyosan nézelődött hang nélkül.


A tropicariummal szemben van egy nagy játszóház. Berkusz meglátta, hát persze, hogy be is kellett mennünk. Nagyokat szaladgált, csúzdázott, nevetgélt. Volt egy kis autó amibe bele lehetett ülni, abba folyamatosan beleült. Egyszer azonban beleült egy nagyobbacska kislány,akit a Berke szó szerint kitúrt belőle olyan jópofán:) A kislány nagyon jófej volt, nem haragudott meg rá, nem is volt vele agresszív, pedig lehet, hogy a Berke megérdemelte volna ha egy kicsit a körmére pirít de nem tette. Olyannyira nem , hogy egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy a Berkusz 6-8 nagylány társaságában jön megy, játszik. Az egyik kislánynak ott volt megrendezve a szülinapja így odaültették a gyereket az asztalhoz és elkezdték etetni minden finomsággal, ez szemmel láthatóan cseppet sem volt ellenére. Meg is állapítottuk az apjával, hogy a "szerencsefüle" meghozta a gyümölcsét:)





Nincsenek megjegyzések: