2011. december 18., vasárnap

VPK and DAYCARE

Megkezdték a gyerekek az ovit. Nagy volt az izgalom,legalábbis az én részemről mindenképpen, de a várakozásimhoz képest sokkal könnyebben vették az akadályokat. A Berke pár nappal hamarabb kezdte az ovit, mint a Letti, amin a Letykó ki is akadt rendesen,mivel Ő is szeretett volna menni akkor amikor a Berke.
Mind a ketten 9-12-ig vannak oviban minden nap. Berkének olyan szerencséje van, hogy van egy magyar ksifiú a csoportjában így mostmár tud valakihez szólni magyarul is ha kell. (napokig nem beszélgettek,mert a kisfiú nem beszélt vele magyarul csak angolul. ) Berkéék tanulnak írni,gyakorolják at ABC-t, énekelnek. Szinte egész délelőtt foglalkozás van ,ami szerintem tetszik a Berkének.
Lettike csoportja is nagyon aranyos. Neki néger óvonénije van, sőt a barátnőjei is négerek, nagyon helyesek. Minden reggel jönnek a Letykó elé és húzzák be a terembe. Néha sír a Letykó de kb addig tart , amíg be nem csukódik az ajtó. Soha nincs panasz egyik kicsi gyerekemre se, ami igazán boldoggá tesz. Mindig megdícsérik őket, hogy szépen részt vettek a feladatban. A legnagyobb öröm mégis az számora, hogy a Berke nem mondja, hogy nem akar menni.

Nincsenek megjegyzések: