2009. január 18., vasárnap

Miért????

Beköszöntött a MIÉRT korszak. Tudtam, hogy hamarosan el fog érkezni az idő amikor a Berke elkezdi mindennek a miértjét firtatni. Egyelőre még jól bírom.
Ami a gyerkek egymáshoz való viszonyát illeti az csodás. A Berke mostanában egyre inkább bevonja a dolgaiba Hugit, elmondja neki , hogy mit csinál, mivel játszik. Ma fürci közben mondta neki, hogy :"pici baba szeretlek" IMÁDOM ŐKET
MA nagyon mókás volt Berke. Feltett a fejére egy kicsi mikulássapit és abban motorozott körbe körbe motorbaleseteket imitálva



A Balázs elutazott Floridába Zsuzsi nagyihoz. Berke nem vette jónéven , hogy a Papa elment. Esténként mindig kérdezgeti, hogy hol van a Papa és mikor jön haza. Ennyi ideig még nem volt távol.


A Letti most volt 4 hónapos. Pont aznap megfordult a hasáról a hátára a játszószőnyegen. A kiságyban éjszakánként eddig is megfordult már, de játék közben most először. Ügyes kisbaba. Már igénye van rá, hogy fogjon valami játékot a kezében, amit egyre gyakrabban be is tesz a szájába.



A Hugin a minap Bambis póló volt. Mondtam Berkének , hogy Bambi van a Letti pólóján, majd délután közölte velem a Berke, hogy a Bimbóka őzike van a Letykó ruháján.

Nincsenek megjegyzések: