2013. február 14., csütörtök

Valentine's Day


Valentin nap! Modernkori divat, amivel újabb adag pénzt lehet kicsalogatni az emberek zsebéből. Ennek ellenére valamiért mègiscsak megvan a  bàja ennek az " ünnepnek" a maga negédes, rózsaszín és piros szívecskèkben úszó mivoltàval. A gyerekek kifejezetten szeretik. A Berke nagyon várta idèn is úgy, mint tavaly. Itt a suliban is és az oviban is megadjàk a módját és készülnek erre a napra. Valentin napi üdvözlőkártyàkat cserélnek egymás között es persze gusztustalanabbnàl gusztustalanabb édességeket adnak egyesek. A Berke StarWars kàrtyàkat vitt és egy ceruzàt.
Volt lehetőség virágküldésére a suliban. A Berke küldött virágot Mrs Carlisle- nak és a "fiúrajongó" lánynak, akit valójában Naominak hívnak. ( azért fiúrajongó, mert Justin Bieberes táskája van és odavan érte a kislány) nagyon helyes volt, határozottan izgult, hogy mit szól hozzà a fiúrajongó lány. Este még azt is megkérdezte, hogy mama szerinted a fiúrajongó lány szerint én szép vagyok? Nagyon aranyos volt.
Letykó állatos kártyákat vitt az oviba es Ő is kapott sok ajándékot. Nem is akart eljönni az ovibòl mert partyztak, amikor odaértem érte.
Délután játszottunk a Berkével Élve fogd el-t. Nem Ő fogta el az oroszlánt és nem is készült ki éttől a tènytől. Régen mindig teljesen kiakadt ha nem az övè lett .Ő gyűjtötte a több pontot ennek ellenére is.

Nincsenek megjegyzések: