2010. január 23., szombat

South Beach


Lementunk South Beach- re megnezni a nagy hajokat ahogy kifutnak a kikotobol. Nagyon klassz volt. Elotte biztos, ami biztos bedobtunk egy fagyit mindannyian. A Berke naponta negyszer otszor szeretne fagyizni (en is).

Sokat gondolkodom a Berke viselkedesen, ami mostanaban igen furcsa. Ugy veszem/vesszuk eszre rajta, hogy nem tett jot neki, hogy ennyi idore kimozditottuk a kornyezetebol. Talan hiba volt. Talan nem kellett volna ilyen hosszu idore eljonni, pont akkor amikor az ovit elkezdte. Nem tudom....ugyanakkor mindig eszembe jut, hogy itt milyen klassz. Sut a nap, meleg van, szep a kornyezet, erdekes allatokat lehet latni az utcan is. Szoval nem olyan rossz ez itt.! A lenyeg, hogy nem igazan ertekeli ezeket a dolgokat. Kivancsi leszek mi lesz ha hazamegyunk.

1 megjegyzés:

vbea írta...

Dorkám! Talán csak a környezetváltozás, ahogy te is mondtad, a környezetéből való kiemelés teszi ezt Berkével. Letykó szerencsére még abban a korban van, amikor neki mindegy, hol van, csak Mama és Papa legyen közelben. Berke viszont már jóval érettebb, érzi, hogy most minden megváltozott. Azért a képekről egy ügyes, kiegyensúlyozott gyerek vigyorog rám;-) Remek srác... Élvezzétek nagyon, amit lehet!